(FOTO) Gde je Nejmar? Bez odobrenja kluba napustio zemlju i juri manekenke na modnoj reviji

Autor:

Sport

14.02.2020

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac Nejmar je sjajan fudbaler ali kao ličnost svojim bahatim ponašanjem izaziva oprečna mišljenja, što vlasnika klubova u kojima je igrao, što navijača i fanova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tekst potpisa

Naime, Nejmar trenutno živi u Parizu i igra za slavni pariski klub Pari Sen Žermen. Iako već duže vreme odsustvuje sa terena zbog povrede, svi su očekivali da će bodriti svoje klupske drugove u teškoj utakmici protiv Borusije iz Dortmunda u okvoru osmine finala Lige Šampiona.

Međutim, kontroverzni Brazilac ne deli takvo mišljenje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My gang ??

A post shared by ene10ta Érre ?? ? neymarjr (@neymarjr) on Feb 13, 2020 at 1:54pm PST

Kako pišu mediji, Nejmar je bez dozvole kluba napustio zemlju kako bi se u nemačkom gradu Dizeldorfu fotografisao sa poznatim manekenkama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrating @neymarjr x @replay capsule collection ⚡️ #replayjeans #NJRCapsule #Replay4NJR

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on Feb 14, 2020 at 12:42am PST

Prva na spisku je bila Alesandra D'ambrosio, koja se na svom Instagram nalogu pohvalila fotografijom sa slavnim fudbalerom.

Dok se Nejmar, sudeći po slikama, očigledno dobro provodio, ovakvo ponašanje se nimalo nije svidelo čelnicima PSŽ, a navodi se da je trener Tomas Tuhel šokiran zbog njegovog ponašanja, iako je izjavljivao da nije siguran da li je Brazilac sto posto spreman za odlučujući meč sa Borusijom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading