Brazilac pogađa i van terena: Nejmara zavela prsata Hrvatica!

Autor:

Sport

12.02.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na fudbalskom terenu Nejmar je pravi "đavo", ali je isti takav i van njega kada su lepotice u pitanju. Posle brojnih afera u koje je bio upleten optuživali su ga čak i za silovanje, ali je to odbačeno, a Brazilac se skrasio kraj Natalije Barulić (28). Prsata Hrvatica, koja u sebi ima američke i kubanske krvi, fotkom na Instagramu razrešila je dilemu o kojoj su danima brujali svetski mediji, a to je da su njih dvoje u šemi.

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/natalia
Nejmar i Natalija Barulić

- Moj partner u zločinu - kratko je prokomentarisala Barulićeva, koju na popularnoj društvenoj mreži prati čak 2,6 miliona ljudi.

Da ne bude da ih je samo jedna fotka odala, potvrda leži i u tome što je prelepa menekenka čest i rado viđen gost na Nejmarovim utakmicama u Parizu. Takođe, nedavno mu je čestitala rođendan emotivnom porukom.

- Svi znaju koliko je poseban tvoj talenat, kada bi samo mogli da vide koliko je tvoje srce predivno. Poštujem te - napisala je Natalija.

S druge strane, "đavo" u dresu pariskih "svetaca" nije se oglašavao ovim povodom, a trenutno se oporavlja od povrede i sprema se za nokaut fazu Lige šampiona, gde Pari Sen Žermen 18. februara gostuje Dortmundu na Vestfalenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Come a little closer let me taste your smile ?

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch ? (@natalia) on Sep 2, 2017 at 1:26pm PDT

 

Pre Nejmara upecala Malumu

Mnogi smatraju da je Natalija u šemi s Nejmarom da bi stekla još veću planetarnu popularnost, ali ta priča slabo pije vodu, s obzirom na to da je prethodno bila u vezi sa kolumbijskim pevačem Malumom, koji je mega-zvezda. Ostaje samo da se vidi da li će veza Brazilca i prsate manekenke opstati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With my sweetheart ?

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch ? (@natalia) on Jul 30, 2018 at 2:20pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading