(FOTO) Fudbaleri Srbije u ljubavnom četvorouglu: Dragana zaludela trojicu "orlova"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se jedna poznata manekenka Dragana Banić (27) dovodi u vezu sa fudbalerima. I to ne jednim već trojicom, ni manje ni više nego reprezentativcima Srbije!

RepublikaFoto: instagram.com/Dragana Banić
Dragana Banić

Naime, kako saznaje Srpski telegraf, Dragana nije čekala mnogo da se ohladi priča u vezi sa Sofijom Milošević, već je odmah uspostavila kontakt sa zvezdom Real Madrida Lukom Jovićem (21). A on joj nije prvi "orao" kojeg je jurila pošto je pre toga imala vrlo blisku komunikaciju sa još dvojicom naših fudbalera, asovima Marselja Nemanjom Radonjićem (23) i Torina Sašom Lukićem (23).

Sudeći po izgledu zgodne Dragana, nema sumnje da će pomenuti trio fudbalera imati mnogo toga o čemu bi mogli da razgovaraju kada se u martu nađu u Staroj Pazovi na početku priprema za utakmice plej-ofa Lige nacija protiv Norveške u polufinalu i nadamo se Škotske ili Izraela u finalu.

Ako do razmene informacija dođe, najveći problem, imaće očigledno Dragana. Prema našim izvorima, izgleda je nekako uspela da sa svom trojicom bude u kontaktu u isto vreme, pa će morati nekako da se opravda kod Radonjića, Jovića i Lukića. S druge strane, to može da napravi velike probleme i da zada glavobolju kako samim igračima tako i selektoru Ljubiši Tumbakoviću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading