Radonjić rešeta zbog Šašićeve ćerke!

Autor:

Sport

11.12.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Radonjić (23) eksplodirao je u dresu Olimpika iz Marselja budući da je na poslednja četiri meča postigao tri gola i to nakon ulaska sa klupe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Radonjić

Da krilni napadač igra u životnoj formi, bilo je jasno nakon reprezentativnih utakmica u oktobru, na kojima je u dva navrata zatresao mrežu, a Srpski telegraf je uspeo da sazna ko je krivac za njegovo fudbalsko vaskrsnuće. U pitanju je Sofija Šašić, ćerka folk pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, s kojom je u vezi.

- Nemanja je zaljubljen do ušiju i upravo je Sofija, s kojom je dva meseca u vezi, zaslužna za njegove strašne partije i golove. Bili su drugovi godinama, ali su shvatili da tu ima nečeg više i uplovili u romansu. Čuju se svakodnevno, nedavno je Sofija, koja je inače blogerka, bila kod njega u Marselju i gledala meč sa Brestom. Poklopilo se da je Radonjić dao gol, posle čega joj je poslao poljubac. Svuda ga prati, a drugovi se šale da je ona njegova amajlija - otkrio nam je dobro obavešteni izvor.

A da je zaista tako i da ljubav pokreće srpskog reprezentativca, priznao nam je on lično.

- Nema tajni, naporno radim iz dana u dan i bog me je nagradio. Moja stimulacija su prvenstveno roditelji, koji nisu u mogućnosti da me gledaju i kojima bar na ovaj način vraćam sve što su učinili za mene. Takođe, ljubav i želja da se pokažem u najboljem svetlu su moj stimulans - rekao je Radonjić za Srpski telegraf.

Radonjić: Kuvam kao Harden

Objasnio je Nemanja Radonjić i od koga je ukrao ideju kod proslave gola, gde rukama oponaša kuvanje.

- Pošto stalno pratim NBA ligu, najviše volim Džejmsa Hardena, a on se tako raduje, od njega sam skinuo tu foru - iskren je Radonja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading