Ćerka postavila ultimatum Savićeviću pred venčanje - fudbalska legenda presekla: Ako ne dolazi ona, ne dolazim ni ja!

Autor:

Sport

13.11.2019

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka legendarnog fudbalera Dejana Savićevića, Tamara, zabranila je maćehi da dođe na njenu svadbu sa Aleksandrom Kapisodom, zbog čega se ni njen otac nije pojavio.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savićević

Tamara je izričito rekla ocu da ne želi da vidi njegovu partnerku na svom venčanju, a on joj je odgovorio da onda ni on neće prisustvovati, ekskluzivno saznaje "Kurir".

- Dejova naslednica navodno već duže vreme nije u dobrim odnosima s njegovom partnerkom, pa je pred venčanje rekla da ne želi da je vidi na slavlju, što je njenog oca uvredilo, pa je među njima izbio konflikt.

- Tamara ne razgovara s maćehom i nije želela njeno prisustvo na svojoj svadbi. Savićeviću je otvoreno stavila do znanja da je ne dovodi, nakon čega je on njoj postavio uslov: "Ako ne dolazi ona, neću doći ni ja." I zaista nije prisustvovao ceremoniji, koja se odigrala u nedelju, a kasnije ni veselju - otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje da je fudbalerova naslednica bila jako tužna zbog toga.

 

Tamara Savićević i Aleksandar Kapisoda imaju tromesečnu ćerku Aleksandru. Ona je studirala u Engleskoj, a u prošlosti je bila u vezi sa još jednim crnogorskim fudbalerom, Stefanom Mugošom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading