Golim grudima na Trampa i Melaniju!

Autor:

Sport

30.10.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerika ozbiljno gori, a pod tim ne mislimo na požare koji haraju Kalifornijom, već na ozbiljan skandal koji su izazvali foto-modeli Džulija Rouz (25) i Loren Samer (24) na bejzbol utakmici finala plej-ofa NLB lige između Vašingtona i Hjustona. Naime, seks-bombe su sa tribina usred meča u američkoj prestonici kojoj su prisustvovali predsednik SAD Donald Tramp i njegova supruga Melanija skinule majice, pokazale svoja bujna poprsja i na taj način postale popularnije od najpopularnijeg sporta s druge strane Atlantika.

RepublikaFoto: instagram.com/heylaurensummer
Loren Samer

Međutim, egzibicija seks-bombi na stadionu Nacionalni park toliko je razbesnela čelnike NLB lige da su odlučili da im ekspresno zabrane doživotno ulazak na sve bejzbol utakmice u najjačoj ligi na svetu, o čemu su obaveštene pismom. Ipak, Džulija, koja ima čak tri miliona pratilaca na Instagramu, i Loren, koja ima upola manje obožavalaca na najpoznatijoj društvenoj mreži, objašnjavaju da su pokazale grudi kako bi na taj način podstakle fanove da doniraju novac u sklopu akcije za pomoć ženama koje su obolele od raka dojke.

- Naš jedini motiv je bio da pomognemo obolelima od raka dojke, da sakupimo što više novca kako bismo pomogle ženama širom Amerike, kako za kupovinu lekova tako i za plaćanje bolničkih računa - objasnile su Džulija i Loren svoj potez o kojem bruji čitava nacija.

Ako ništa drugo, atraktivne devojke makar su zaintrigirale i nas u Srbiji da obratimo pažnju na bejzbol, za nas dosadan i nimalo omiljen sport.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tell me your best joke to make me smile! ?

Објава коју дели Lauren Summer (@heylaurensummer) дана 11. Сеп 2019. у 1:44 PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading