Ceca ponosna na komšije: Oduvek sam bila Zvezdaš, ali navijaću i za Partizan!

Autor:

Sport

29.08.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marakana je bila krcata u utorak uveče kada je Crvena zvezda remijem (1:1) protiv Jang bojsa overila plasman u Ligu šampiona. Mnogi nisu uspeli da se dokopaju zlata vrednog parčeta papira da uživo prate spektakl, a neki nisu imali ni nerava da budu tik pored igrača, pa su ostali kod kuće. Svetlana Ražnatović je jedna od njih. Iako je prva komšinica crveno-belima, Ceca je meč ispratila iz kuće, gledala je prenos na TV, a huk sa tribina je slušala svih 100 minuta.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Svetlana Ražnatović

"Gooool!!!!!!", prvo je napisala Ceca na Instagramu kada je Aleksa Vukanović zatresao mrežu Švajcaraca za 1:0, a onda i. "Bravo, Zvezdo, raduj se, Srbijo!"

- Oduvek sam zvezdaš i svi moji. Veliki uspeh je napravila Crvena zvezda, svaka čast momcima. Međutim, kada su internacionalna takmičenja, navijam i za Partizan, tako da im želim sreću u Norveškoj. To je moj narod, svaki dobar rezultat naših klubova i reprezentacija je i uspeh naše zemlje - rekla je Ceca u razgovoru za Srpski telegraf.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Još jedna dama svim srcem je bila uz Zvezdu - potpredsednica Vlade Srbije prof. dr Zorana Mihajlović.

- Iskrene čestitke na plasmanu u još jednu, drugu zaredom Ligu šampiona. Momci su pokazali kako se bori za svoj tim: hrabro i odgovorno, šampionski - rekla je Zorana.

Čestitke od Dončića i Matića

Na ogromnom uspehu Crvenoj zvezdi su čestitali mnogi. Među prvima Nemanja Matić, naš reprezentativac i fudbaler Mančester junajteda, ali i Luka Dončić, slovenački košarkaš koji nastupa za Dalas.

- Bravo, Zvezdo - napisao je Luka na Tviteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading