Otkriven pakleni plan: Evo kako su Rus i njegova seksi devojka izradili UEFA!

Autor:

Sport

02.06.2019

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski jutjuber Vitalij Zdorovecki smislio je strašan plan sa devojkom Kinsi Volanski koja je ukrala slavu fudbalerima Liverpula i Totenhema u finalu Lige šampiona (2:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kinsi Volanski

Vitalij je na crnoj listi UEFA i FIFA jer je prekinuo meč na  Svetskom prvenstvu, pa mu nije dozvoljen ulazak na stadione. Međutim, to nije bio problem za njega, pa je napravio neverovatan marketinški porez.

Poslužio se malo prevarom, ali i iskoristio plavokosu devojku. Prvo je sa devojkom objavljivao fotografije i snimke sa Balija, lažirajući da je tamo nekoliko sati pre meča, a zapravo je bio u Madridu. 

Vitalij je Instagramu pokazao kako se prerušio, dodao bradu i kačket, pa je ipak bio na tribinama i gledao performans svoje devojke.

Ona je polugola uletela na teren, guza i grudi sevale su na sve strane, fudbaleri su bili u čudi, dok su je redari jurili po terenu. Cilj je bio da izreklamira porno sajt i u tome je uspela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STREAKING THE CHAMPIONS LEAGUE! Life is for living, do crazy things that you will remember forever ?

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on Jun 1, 2019 at 4:43pm PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did I distract #8 a little too much?

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on Jun 1, 2019 at 4:51pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading