(FOTO) Kaliniću neće biti dobro: Evo gde je završio njegov po*no snimak!

Autor:

Sport

09.05.2019

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Kalinić došao je u centar pažnje nakon pojavljivanja eksplicitnog snimka na internetu gde se vidi kako masturbira u kameru. Bura se brzo stišala, policija je ušla u trag "počiniocu", ali Kaliniću sigurno neće biti prijatno kada čuje novu vest da je njegov video snimak završio na "Pornhubu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kalinić u centru skandala

Policija je ušla u trag Tviter profilu Mala plava (Anja9472824) na kom su objavljeni porno-snimci i fotografije košarkaša Nikole Kalinića i rvača Davora Šetfanek i ovaj nalog je ugašen, međutim video na kome se košarkaš Fenera samozadovoljava je osvanuo na novoj platformi.

RepublikaFoto: Printskrin/Pornhub
Kalinićev snimak završio na "Pornhubu"

Policija je na tragu je lažnoj Anji. Nije isključena mogućnost i da iza svega stoji muškarac i da je posredi neka druga osveta, a ne ona počinjena iz ženske ljubomore i strasti, ili da je jednostavno nečiji bolesni um u pitanju.

Da podesetimo, istog dana kada je video obelodanjen se košarkaš oglasio na Tviteru, ali i izdao saopštenje u kome je naveo da mu je neko objavio snimak bez prethodnog dogovora i da se oseća prilično loše zbog toga.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading