IKARDI K*ESAO TRANSVESTITA

Autor:

Sport

06.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italija se ponovo trese zbog Maura Ikardija! Ovoga puta nije reč o interesovanju nekog od evropskih velikana za napadača Intera, nije čak ni reč o njegovoj kontroverznoj supruzi Vandi Nari, već je na videlo isplivao Argentinčev prljav veš i s*ks-skandal sa transvestitom!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi i Vanda Nara

Medijima se javila izvesna Gvendalina Rodrigez, koja tvrdi da je upražnjavala seks sa golgeterom nero-azura i da za to ima fotografije kao dokaz. Navodno je spremna da ih učini dostupnim javnosti.

- Uskoro ću vam pokazati da je sve istina, videćete fotografije. Žao mi je što postoje deca i supruga, to je malo problematično, ali imala sam seks sa Ikardijem. Neću biti ni prvi ni poslednji transvestit s kojim je spavao. Čak ga je i Vanda zvala kad smo bili u krevetu.

Gvendalina: Neću biti ni prvi ni poslednji transvestit s kojim je Mauro spavao

Navodno, Ikardi je na dogovoren sastanak sa transvestitom došao u hotel predstavljajući se lažnim imenom. Međutim, odale su ga upečatljive tetovaže po celom telu, po kojima je poznat u celom svetu.

Ostaje da se vidi kako će sada reagovati Maurova supruga Vanda Nara, koja mu je pored toga i agent i vodi računa o njegovoj fudbalskoj karijeri. Da li će Argentinka progutati ponos i preći preko ovog skandala ili zatražiti razvod i pokušati da odere Ikardija na sudu, pokazaće vreme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading