BOŽINOV - KRALJ ŠVALERA!

Autor:

Sport

13.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valeri Božinov (33) prešao je igricu kada je u pitanju odnos prema lepšem polu. Bugarski fudbaler koji je nekada branio boje Partizana uspeo je da spoji nespojivo i udruži bivšu suprugu i sadašnju devojku.

RepublikaFoto: Starsport
Valeri Božinov

Da podvig bude veći, one ga zajedno bodre sa tribina. Naime, nekadašnja supruga Nikoleta Lozanova i trenutna izabranica napadačevog srca Srpkinja Biljana Dol zajedno su sedele u loži i čekale da njihov ljubimac uđe sa klupe na nedeljnoj utakmici, u kojoj je njegov Levski iz Sofije, čiji je dres nedavno zadužio, poražen od Ludogoreca kod kuće sa 2:0. Nisu ga dočekale, ali ne verujemo da su se potresle - plata teče i kad sedi na klupi!

Bugarskoj sapunici tu nije kraj. Nikoleta se sada zabavlja sa Valerijevim saigračem i golmanom Nikolajem Mihajlovim, a i dalje nosi prezime nekadašnjeg supruga i nemačkog trenera Tomasa Dola. U sve to su dobro upućeni i ostali saigrači, pa nema sumnje da su njih dvojica na tapetu za zadirkivanje u svlačionici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unfortunately, today we lost, but I'm sure next Saturday we will win #samolevski?

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll_official) on Mar 10, 2019 at 1:15pm PDT

S druge strane, zajedničku ljubav prema fudbalu i Božinovu dve lepotice su pretvorile ne samo u dobro druženje, već i u poslovnu saradnju. Spojila ih je i strast prema modi, pa tako Biljana, inače foto-model, reklamira donji veš iz kolekcije koju je kreirala Nikoleta, bivša Plejboj zečica. A obe su u žižu javnosti došle upravo zbog braka sa stamenim špicem kojem je karijera po celoj Evropi bila turbulentna baš kao i emotivni život.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading