U GROB ĆE GA OTERATI: Se*si Vanda mužu uništila karijeru, pa ga prevarila sa Hrvatom!

Autor:

Sport

21.02.2019

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno najpoznatiji par u svetu fudbala, Vanda Nara i Mauro Ikardi nalaze se u središtu skandala. Atraktivna plavuša je navodno prevarila Argentinca i to sa klupskim kolegom, a napadaču Intera je uspela da upropasti i profesionalnu karijeru.

Mauro i Vanda Ikardi

Kako prenose italijanski mediji, napadač je odlučio da zatraži razvod jer je navodno saznao kako ga njegova izabranica vara sa klupskim kolegom Marcelom Brozovićem.

Hrvatski vezista nije se oglašavao neko vreme, a onda je preko Instagrama najoštrije osudio ovakve priče, a kasnije je to učinio i preko advokata.

- Navedena vest, osim što je lažna, takođe je i ozbiljno klevetnička zbog celokupnog sadržaja u članku koji baca sumnju na moralnost i imidž fudbalera. Ova kleveta ne predstavlja istinito stanje stvari ni u kom slučaju - stoji u izjavi Brozovića puštenoj preko svog advokata.

RepublikaFoto: instagram.com/vandaicardi
Vanda Ikardi

Čitavu stvar oko eventualnog rastanka poznatog para podgrejao je snimak zgodne plavuše na kojoj se vidi kako pali slike sa Maurom.

Argentinac ovih dana proživljava pravi pakao. Prvo mu je oduzeta kapitenska traka, a potom ga je Inter izbacio iz tima pred meč Lige Evrope protiv Rapida iz Beča. Ostaje nejasno kako će ovo sve uticati na mladog napadača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading