SUPRUGA ZVEZDINOG GOLMANA VODI RAČUNA O NJEGOVOJ KARIJERI: Žena Borjanu zaradila pola miliona evra!

Autor:

Sport

09.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je kamen spoticanja za karijeru jednog čoveka, rekao je veliki Lav Tolstoj i - pogrešio! Najveći živi demanti tvrdnje velikog ruskog pisca trenutno je plavokosa i plavooka Argentinka Vanda Nara (32), koja vodi računa o karijeri svog supruga napadača i kapitena Intera Maura Ikardija. I trenutno radi na tome da mu poveća platu na 9.000.000 evra po sezoni, čime bi postao drugi najplaćeniji fudbaler u Seriji A, odmah iza Kristijana Ronalda.

RepublikaFoto: Starsport
Snežana Filipović i Milan Borjan

Njen svojevrsni pandan u srpskom fudbalu je Snežana Borjan (36). Bivša direktorka marketinga Partizana i supruga Zvezdinog golmana Milana možda je i nesvesno izboksovala maksimalan ugovor za svog supruga, barem kada je reč o golmanskim platama za naše uslove.

OSTAVIO SRCE

Crveno-beli su statistički najboljem golmanu grupne faze Lige šampiona ponudili 500.000 evra godišnje, što je dva i po puta više od onoga što sada dobija.

- Možda nikada nećeš biti ni četvrti zamenik kapitena, možda ćeš i dalje biti među najmanje plaćenim igračima Crvene zvezde, ali to nije bitno, važno je da si svaki put ostavio srce i dušu na terenu. Veliki si - napisala je na Instagramu Snežana posle poraza Zvezde u Liverpulu (4:0).

Foto: instagram.com/snezanafi
Komentar Snežane Filipović

Gospođa Borjan u razgovoru za Srpski telegraf obrazložila je šta je time mislila i odgovorila na poređenje sa Vandom Narom.

- Ne znam zašto su se mediji uhvatili za tu moju objavu. Moj cilj nije bio da bilo koga napadam, već da poručim da je moj suprug veliki golman. Statistika je to pokazala u Ligi šampiona. Nije tajna, on je na moju inicijativu došao u Crvenu zvezdu i uvek ću biti tu da ga podržim. I kada je loše i kada je dobro - rekla je Borjanova.

Mauro i Vanda Ikardi

JOŠ SAMO DOKTORAT

Potom se osvrnula na najpoznatiju menadžerku u svetu fudbala.

- Osim što smo obe plavuše, ne možemo da se poredimo Vanda Ikardi i ja. Ona je slavu stekla jer joj je muž poznati fudbaler i jer se skidala. Ja sam se ostvarila mnogo ranije profesionalno. Ostalo je još da doktoriram. Neću u menadžerske vode, ima ko da vodi računa o tome.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading