(FOTO) Jelena Đoković skinula SVE OSIM SATA koji košta čitavo bogatstvo!

Autor:

Sport

04.01.2019

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga najboljeg tenisera planete, Jelena Đoković pleni harizmom i osvaja potpuno drugačijim stilom od svetski poznatih zvezda. Jelena je posvećena porodici i poslu, a zajedno sa Novakom učestvuje u mnogim humanitarnim akcijama, a mnogih je i sama organizator. Ne skreće pažnju toaletom ni ekstravagantnim izgledom, ali jedan detalj smo svi primetili.

RepublikaFoto: Telegraf/Vladimir Lukić
Jelena i Novak Đoković!

Jelena već duže vreme na ruci nosi satove marke Audemars Piguet koji su jedni od najskupljih.

Ni na poslednjoj fotografiji, na kojoj je u bikiniju na plaži, nije želela da sat ostavi po strani. Na levoj ruci je nosila Audemars Piguet Lady Royal Oak, čija cena se kreće od 25.000 do 35.000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mischievous Jelena. Kad nešto krčkam ???? #fbf

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Dec 27, 2018 at 9:30pm PST

S druge strane, Novak i Jelena su ambasadori pomenute kompanije, pa cela priča o satu dobija novu dimenziju. Složićemo se da ni Jeleni ni Novaku nisu potrebni skupi satovi ni automobili da bi privukli pažnju, a upravo zbog toga što su ostali prizemni jedan su od omiljenih parova u svetu poznatih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading