RONALDOVI PENIS I TESTISI SIJAJU OD HVATANJA!

Autor:

Sport

04.01.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo (33) baš nema mira, a od silnog dodirivanja njegovog međunožja, penis i testisi su mu pozlatneli.

Ovako je nekada izgledala statua

Zvuči urnebesno, ali je istinito jer se upravo to dogodilo bisti asa Juventusa u rodnom Funkalu na ostrvu Madeira, gde brojni posetioci pipaju njegovu muškost i slikaju se pored nje.

Od prekomerne upotrebe bronzana statua koja je nastala 2014. godine je "tamo dole" promenila boju i postala svetska atrakcija, o kojoj piše čak i britanski Dejli mejl pod naslovom "Zlatni testisi".

Ipak, i dalje je misterija zbog čega se najveći broj posetilaca Ronaldovog rodnog mesta oberučke hvata za njegovo međunožje, dok je poznato da turisti u Veroni hvataju skulpturu Julije za desnu dojku kako bi imali sreće u ljubavi. Jedan od njih je srpski fudbaler i bivši partizanovac Nikola Ninković. Popularni Džigi, koji brani boje Askolija, slikao se svojevremeno pored Julije držeći je, kako običaj nalaže, za poprsje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ovako sada izgleda statua: Nije zlato sve što sija - Kristijanova muškost na izvolte

Ono što je zajedničko bistama Julije i Ronalda je da su od silnih toplih dodira počeli da sijaju u predelu gde su ih najviše pipkali.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading