Srpski telegraf i Ivana Španović obradovali četvorke iz Surčina: Ivana, sad ti da rodiš bebu!

Autor:

Sport

31.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mama, mama, je l' to stvarno Ivana?" Dolazi Ivana, dopirali su radosni povici iz kuće Mihailovića u Surčinu, u kojoj žive sada već čuvene beogradske četvorke.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Španovićeva je Maši, Maji, Dunji i Dušanu poklonila mobilne telefon

 

Ekipa Srpskog telegrafa ove godine bila je Deda Mraz malim Mihailovićima, a njihova želja je bila da upoznaju omiljenu sportistkinju, atletičarku Ivanu Španović i mi smo im, osim paketića, i to ispunili!

PERTINI PAKETIĆI

Zagrljaji i poljupci pali su već na pragu, a potom i bezbroj pitanja od taze đaka prvaka Maje, Maše, Dunje i Dušana.

- Ivana, a koliko vi možete da skočite? A koliko ste imali godina kada ste počeli time da se bavite? - zapitkivali su presrećni sedmogodišnjaci.

Najveći fan Španovićeve među njima je Maša.

- Od svih poznatih ličnosti, hteli smo baš nju zato što je jako lepa i volimo da je gledamo kada nastupa i skače - priča ona.

Mama Nataša kaže da deca nisu verovala da ćemo im zaista dovesti Španovićevu.

- Danima su pričali: "Ma vi ste nas to slagali, neće Ivana ni doći" - prepričava Nataša.

Kada Ivana nastupa, kaže, deca su stalno ispred ekrana, pa im je atletičarka obećala da će im pokloniti karte za prvo sledeće takmičenje u Beogradu.

Osim iznenađenja sa Španovićevom, naš list Maju, Mašu, Dunju i Dušana obradovao je i "Pertinijevim" igračkama. Mali Dule se posebno obradovao svesci sa maskom Darta Vejdera, a devojčice su bile fascinirane šifrovanim dnevnikom u kom će ubuduće ispisivati tajne.
Iznenađenje za mališane imala je i Španovićeva. Ona im je na poklon donela nove "Honor" telefone.

- Sad im je ispunjena i svakodnevna želja, ne samo novogodišnja - uzvratila je mama Nataša.

RepublikaFoto: Starsport

OD IVANE TELEFONI

Atletičarka je zamolila mališane da obećaju da će telefone koristi samo kada završe domaći i obaveze u školi.
U znak zahvalnosti mališani su Ivani napisali čestitke. Poželeli su da bude uspešna kao i do sada, da osvoji puno medalja, a na jednoj je pisalo "Želimo ti da u 2019. godini dobiješ bebu".
- Ova će se želja posebno svideti mom mužu - kaže Ivana i uz osmeh dodaje da je to bilo pomereno zbog Rija, ali da više nema vrdanja kad su joj i četvorke to poželele.


Roditelji Nenad i Nataša zahvalili su na poklonima i iznenađenju Srpskom telegrafu, koji, kako kažu, rado čitaju i nastaviće to da rade.

Čestitka u znak zahvalnosti

U znak zahvalnosti i novinarka Srpskog telegrafa od četvorki je dobila novogodišnju čestitku koju su sami nacrtali i ispisali. U izradi su, priznaju, učestvovali svi pomalo, a za pisanje je bila zadužena Dunja.
"Srećnu Novu godinu, puno zdravlja, uspeha u poslu i sreće u ljubavi žele vam Mihailovići - Dunja, Maja, Maša i Dušan", poželeli su mališani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading