Danko Rajku krstio sinove!

Autor:

Sport

12.08.2017

08:00 >> 08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema lepše stvari nego kada se dugogodišnje prijateljstvo kruniše kumstvom. Upravo se ovo desilo između Slobodana Rajkovića i Danka Lazovića. Nekadašnji napadač Partizana bio je kum na krštenju troje Rajkovićeve dece. Kompletna porodica je ceo dan uživala na prelepoj plaži u Miločeru, a potom su uveče svi Rajkovići i Lazovići zajedno otišli na nastup folk pevača Jovana Perišića. Kum je, očekivano, bio najveseliji. Zalio je kumstvo kako dolikuje i naručivao pesme za zdravlje svojih novih kumića!

Foto: Tanjug/AP
Danko Lazović (levo) je prijateljski odnos sa Slobodanom Rajkovićem podigao na viši nivo

Inače, Rajković već godinama dolazi na Crnogorsko primorje, a očigledno posebno voli da se odmara u Miločeru, gde zna da izdvoji i do 160 evra za jednu ležaljku na plaži. Trenutno je član italijanskog Palerma. Srpski reprezentativac je karijeru počeo u OFK Beogradu, iz kojeg se 2007. preselio u Čelsi, za koji nije debitovao u zvaničnim utakmicama. "Plavce" je napustio 2011, a u međuvremenu je bio na pozajmicama u PSV, Tventeu i Viteseu. Od 2011. do 2015. nosio je dres Hamburga, a potom i Darmštata.

Sa druge strane, Lazović je takođe bio reprezentativac Srbije i ima bogatu domaću i internacionalnu karijeru. Trenutno je član mađarskog Videotona, koji je naredni rival Partizanu u Ligi Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading