IVANOVIĆEVA UŽIVA U RODITELJSTVU - ANA: Sin Luka obožava Bastijana!

Autor:

Sport

25.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ivanović (31) uživa kao majka. Penzionisana srpska teniserka donela je prvenca Luku na svet pre devet meseci, pa ne čudi da se razneži na svaki pomen njega. U odgoju naslednika Ana ima veliku pomoć supruga Bastijana Švajnštajgera (34), koji svaki slobodan trenutak kad ne igra za Čikago želi da provede sa sinom.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ana Ivanović

- Beba često spava na Bastijanovim grudima i po četiri-pet sati. Meni to puno znači jer tad mogu da se opustim, da odem da se, recimo, istuširam. Veoma nam je važan taj njihov kontakt, uloga oca je nemerljiva. Tako mala deca nas pamte po mirisu, zato je ključno da i suprug i ja stalno budemo uz našeg sina. Sada nam je lako, ali priznajem da sam se u početku plašila da li ću se snaći. Sad je sve u redu, znam tačno šta koji plač znači, kada je gladan, a kada treba da se presvuče - istakla je Ivanovićeva prilikom posete neonatologiji GAK Narodni front kao ambasador UNICEF.

Zahvaljujući donaciji u kojoj je učestvovala naša bivša teniserka, u bolnici su dobili novu opremu koja će pomoći porodiljama prevremeno rođene dece prilikom dojenja. Ana se družila sa porodiljama i podsetila se kako je to kad tek doneseš dete na svet.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ana Ivanović

- Srećna sam što sam posetila male borce i videla ih u zagrljaju njihovih roditelja. Mislim da je dodir kože na kožu jako važan i znam koliko je to meni i mojoj bebi značilo - dodala je Ivanovićeva uz konstataciju da joj nedostaje tenis, ali da joj sve nadomesti uloga majke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading