ŠOKANTNA ISPOVEST: Tajson uhvatio ženu u krevetu sa NADROGIRANIM BRED PITOM, a onda...

Autor:

Sport

23.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk Tajson o glumcu Bredu Pitu misli sve najlepše, iako ga je jednom prilikom uhvatio u spavaćoj sobi svoje supruge.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Tajson

Bivši bokser ispričao je detalje ovog neprijatnog događaja gostujući u jednoj televizijskoj emisiji. U to vreme je započinjao brakorazvodni postupak sa tadašnjom suprugom Robin Givens, i spremao se da ode kod advokata da podnese papire za razvod. Ipak, rešio je da po poslednji put obiđe suprugu zbog "oproštajnog seksa". Ali, ono što je zatekao u domu koji su nekad delili ostavilo ga je bez teksta.

Majk kaže da ih je nju i slavnog glumca uhvatio pre seksualnog čina, ali da mu je bilo jasno šta bi usledilo da se on nije pojavio. Dodao je i da se Pit skamenio kad ga je video, što uopšte ne čudi.

- Kada me je video - potpuno je prebledeo. Jasno je  oglo da se vidi da je na nekim drogama, i počeo je da me moli da ga ne udarim - kazao je bivši šampion ringa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bred Pit

Bokser je bio oženjen sa Robin samo godinu dana od 1988. do 1989. godine, a nakon toga se ona kratko zabavljala sa Pitom koji ju je ubrzo zamenio sa Dženifer Aniston. Nju, pak, posle pet godina - sa Anđelinom Džoli.

Sada, skoro 30 godina kasnije, Tajson kaže da je Pit dobar momak i nema ništa protiv njega.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading