(VIDEO) Najveći šoumen srpskog sporta: Vozio je traktor po centru Beograda, kupio autobus da bi pravio žurke, učestvovao u rijalitiju...!

Autor:

Sport

13.12.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biti fudbaler sa sobom nosi veliku dozu odgovornosti, novca, slave... Ipak, da li ste se ikada zapitali koji naš fudbaler je svoju karijeru iskoristio kako bi živeo život punim plućima? Radio je svakakve ludosti, često bio u centru pažnje - jedan jedini Saša Ćurčić.

Foto: Starsport
Saša Ćurčić često ime da pogodi sa stajlingom

Nekadašnji vezista Partizana ostavio je trag igrajući u Engleskoj. Bio je omiljen gde god bi se pojavio. Tako je za kratko vreme postao ljubimac navijača Kristal Palasa, klubu čije je boje branio u sezoni 1998/1999. Punih pet godina proveo je na Ostrvu, a to vreme iskoristio je na pravi način.

Kružile su priče da je kupio tramvaj sa kojim je išao na treninge i pravio žurke u njemu, ipak, nije bilo baš tako. Zapravo, sve je tačno, samo što je u pitanju dabl-deker!

- Nije baš tako išla priča, jer London ni nema šine. Kupio sam autobus, koji inače ne može da se kupi. To su bile lude žurke, a istina je da sam njime otišao na trening pravo sa žurke, ali samo jednom. Autobus je imao dva sprata, kožna sedišta, a ja sam tada sedeo zavaljen na gornjoj platformi i stigao na trening - rekao je jednom prilikom za medije Ćurčič.

Narkotici, žene, alkohol. Sve je to bio sastavni deo njegovog života u mlađim danima. Nikada to nije krio. Jednom prilikom je kroz centar Beograda provozao traktor i to sa sve oskudno obučenom plavušom!

Bio je učesnik popularnih rijaliti programa u Srbiji gde je takođe do suza dovodio gledaoce svojim humorom, a nakon što ga nekoliko godina nije bilo u javnosti ponovo je oduševio. Ovoga puta svojom, sada već antologijskom, najavom derbija između Crvene zvezde i Partizana.

Svojim performansima nikada nikoga nije ostavljao ravnodušnim. Igrao, pevao... jednom rečju Ćurćić je pravi šoumen.

Kao šlag na tortu stigao je i mural od navijača Partizana koji su po uzoru na Đanijevu najavu "večitog" derbija" odradili pravo malo umetničko delo na Karaburmi.

 

 

Trenutno radi ono što voli. Ponovo je u svetu fudbala i to kao trener mlađih kategorija Kristal Palasa, a takođe je i ambasador tog kluba. Veruje da bi jednog dana mogao da bude i menadžer londosnkog tima. Svakako bi bilo zanimljivo to videti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading