ZAMENIK KAPITENA SRBIJE POSTAĆE OTAC PO TREĆI PUT: TATA-MATIĆ IZA NOVE GODINE STIŽE SIN!

Autor:

Sport

24.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga asa Mančester junajteda Aleksandra bi trebalo u januaru ili februaru na svet da donese dečaka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Stižu rode kod Nemanje Matića! Vezista Mančester junajteda i reprezentacije Srbije trebalo bi posle Nove godine da treći put postane otac, saznaje Srpski telegraf! Njegova prelepa i prezgodna supruga Aleksandra bi trebalo na svet da donese dečaka. Skromni momak sa Uba već ima sina Filipa i ćerku Teu, a porodica će mu biti jača za još jednog potencijalnog naslednika na fudbalskom terenu.

RUKA NA STOMAKU

Bračni par Matić željno iščekuje prinovu, a na Aleksandrinom Instagram profilu pojavila se fotografija na kojoj se vidi Nemanja kako je nežno prislonio ruku na njen stomak.

- Svi u porodici Matić presrećni su zbog toga što u familiju stiže još jedan dečak. Aleksandra bi trebalo da se porodi posle Nove godine, a Nemanja jedva čeka da treći put postane otac - kaže za naš list osoba bliska srpskom fudbaleru.

Od Matićevog dolaska u Englesku tamošnji mediji prate Aleksandru ukorak i već su je, zbog njenog izgleda, proglasili za jednu od najatraktivnijih žena/devojaka fudbalera (WAG - wives and girlfriends).

Nemanja Matić

VELIKI OSLONAC

Nemanja je suprugu upoznao u svome Ubu, i to dok je imala 17 godina i bila srednjoškolka. Tada je još igrao u Slovačkoj, ali ga to nije sprečilo da ostvari vezu sa njom. I dan-danas ističe da mu je ona veliki oslonac u životu.

- Aleksandra i ja držimo se zajedno kad god možemo. Ponekad zavidim njoj, sinu Filipu i kćerki Tei na strpljenju i ljubavi koje imaju za sve moje obaveze, putovanja, pobede i poraze. Pored njih, ja sam presrećan čovek - izjavio je Matić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading