OHRABRUJUĆA PORUKA: Šumaherova supruga je godinama ćutala, sada se konačno oglasila!

Autor:

Sport

13.11.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni vozač Formule 1, Mihael Šumaher, pre pet godina doživeo je stravičnu nesreću na skijanju koja ga je odvojila od staze i od porodice, o njegovom zdravstvenom stanju gotovo ništa ne zna, međutim, posle toliko godina ćutanja njegova supruga Korina se konačno oglasila.

Bivši šampion Formule 1

- Svi znamo da je Mihael veliki borac i da neće odustati- rekla je za nemački "Bunte" Korina.

Nemački muzičar Saša Herčenbah je Šumaheru posvetio pesmu "Rođen da se bori". 

- Želim da ti se iskreno zahvalim na tvojoj poruci i predivnom poklonu koji nam je pomogao tokom teških trenutaka. Sjajno je primiti toliko divnih želja i reči, koje su snažna podrška našoj porodici- rekla je Korina.

Herhenbaher je bio iznenađen gestom Šumaherove supruge.

- Nisam očekivao da ću uopšte dobiti odgovor od nje i bio sam počastvovan. Korina je pismo napisala svojeručno u svojoj kancelariji i potpisala ga je- rekao je Herhenbaher.

Korina se do sada nije izjašnjavala zbog teškog stanja njenog supruga.

Što se tiče Mihaelovog zdravstvenog stanja, nažalost, nema vesti o poboljšanju. Jedan od njegovih najbližih prijatelja Žan Tod, koji ga posećuje dva puta mesečno, rekao je da ne može da kaže ništa novo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading