ROSI: Bila je ovo trka sezone, ali...

Autor:

Sport

04.11.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač Jamahe Valentino Rosi bio je nadomak pobede na Velikoj nagradi Malezije, ali mu se desila nezgoda pa je ostao bez podijuma. Pobedu je odneo novi šampion Mark Markez.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Valentino Rosi

Doktor je vodio od starta trke pa do poslednja četiri kruga, kad aje izleteo sa staze. Italijan je bio nadomak 116. pobede u karijeri, prve od prošlogodišnje Velike nagrade Holandije, ali je na kraju završio tek 18. 

Ovako, trijumfu se radovao Mark Markes.

- Velika je ovo šteta jer sam vozio najbolju trku sezone. Osećao sam se komotno, tempo je bio dobar. Bio sam u prilici da pobedim, ali sam pao četiri ili pet krugova pre kraja. Ne razumem šta se dogodilo. Napravio sam grešku jer sam izleteo sa staze. Prava je šeteta, ali je ovo na kraju ponovo bio dobar vikend. Napredovali smo. Moramo još mnogo da radimo, ali izgleda da sada možemo da koristimo motocikl na bolji način. To je dobro, ali treba da se pokažemo i u Valensiji - rekao je Rosi.

RepublikaFoto: instagram.com/marcmarquez93
Mark Markez

Ovogodišnji Moto GP šampionat se završava Velikom nagradom Valensije 18. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading