KIK-BOKS TROFEJ BEOGRADA OKUPLJA NAJBOLJE BORCE ZA VIKEND: Goreće ring u Zemunu kada zasevaju pesnice gladijatora!

Autor:

Sport

02.11.2018

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve će da pršti u zemunskoj hali Master za vikend! Više od 150 borbi tokom dva dana prirediće publici oko 250 takmičara koji će se boriti na prestižnom kik-boks turniru Trofej Beograda u organizaciji Kik-boks saveza Beograda.

RepublikaFoto: youtube.com/Megdan Fight
Novak Radulović

Kik-bokseri iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Hrvatske nadmetaće se u dve discipline "low kick" i "kick light contact". Prvi borci će u ring u subotu tačno u podne, dok program u nedelju startuje u 10 časova. Kulminacija turnira je u nedelju uveče od 20 časova, za kada je zakazano gala veče sa pet finalnih mečeva Trofeja Beograda. Šlag na torti je borba za profesionalnog prvaka Srbije između Novaka Radulovića iz Kik-boks kluba Niš i Slobodana Mijajlovića iz Kik-boks kluba Futog.

- Turnir organizujemo duže od deset godina i svaki put je sve masovniji kada su u pitanju takmičari, ali i sve više publike dolazi. Učestvuju takmičari iz regiona i očekujemo pravi spektakl. Zahvaljujući Sekretarijatu za sport i omladinu grada Beograda i prijateljima kik-boksa, uspeli smo da turnir podignemo na znatno viši nivo - istakao je za Srpski telegraf Bojan Milosavljević, sekretar Kik-boks saveza Beograda.

Prema njegovim rečima, svi ljubitelji kik-boksa koji ne uspeju da dođu u halu Master u Zemunu moći će snimak finalne večeri da pogledaju na Sport klubu 1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading