Gajić pisao predsedniku Vučiću: Hvala Vam na pomoći od velikog značaja

Autor: Tanjug

Sport

01.11.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić poslao je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i zahvalio mu se na novčanoj pomoći Savezu kako bi se isplatila dugovanja.

RepublikaFoto: Starsport

- Poštovani gospodine predsedniče, u ime Odbojkaškog saveza Srbije, lično ime i svih poklonika odbojke, želim da Vam se najsrdačnije zahvalim na novčanim sredstvima koje je Republika Srbija namenila Odbojkaškom savezu Srbije. Pomoć Republike Srbije je od izuzetnog značaja, jer ćemo isplatiti višegodišnja zaostala dugovanja i omogućiti nam da nesmetano nastavimo sa radom - navodi se u pismu.


Svi iz OSS, kako se ističe, ponosni su što predsednik Vučić prati rezultate odbojkaških reprezentacija Srbije i pomaže da se nastavi tradicija osvajanja medalja na velikim takmičenjima.

- Gospodine predsedniče, zahvalnost Vam dugujemo i zbog pomoći koju nam pružate u realizaciji projekta Nacionalnog odbojkaškog centra, čime bi odbojkašice i odbojkaši dobili još kvalitetnije uslove za rad i nastavili sa promocijom Srbije na međunarodnoj sceni. Uveravam Vas da će Odbojkaški savez Srbije svojim još intenzivinijem angažovanjem i još boljim radom opravdati sva dosadašnja i buduća ulaganja Republike Srbije u naš sport - zaključuje Gajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
jana

01.11.2018 11:04

Predsenik pomaze svima koliko moze.

mira

01.11.2018 18:29

@jana - Само нека се настави са помагањем!

Rade

01.11.2018 11:08

Država mora više da ulaže u naše sportiste jer su oni najbolji ambasadori Srbije!

Viktor

01.11.2018 11:11

Republika Srbije pomaže OsS, koji opet svoju zahvalnost pokazuju tako što su jedni od najboljih ambasadora naše zemlje.