Čestitka za čestitkom...

Autor: Tanjug

Sport

28.10.2018

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskim rvačima Mihailu Kadžaji i Viktoru Nemešu osvajanje bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u rvanju u Budimpešti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Predsednik Srbije

- Čestitam Mihailu Kadžaji i Viktoru Nemešu osvajanje bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u rvanju u Budimpešti- naveo je Vučić na svom nalogu na Tviteru. 

Premijerka Srbije Ana Brnabić je, takođe, čestitala Nemešu i Kadžaji na osvojenim bronzanim medaljama ocenivši da je danas "sjajan dan za naše rvače".

- Druga medalja danas za Srbiju u Budimpešti. Čestitke Viktoru Nemešu na svetskoj bronzi. Najiskrenije čestitke i Rvačkom savezu Srbije na velikom uspehu- navela je Brnabićeva na svom nalogu na Tviteru.

Prethodno je premijerka čestitala i Mihailu Kadžaji na svom nalogu na Tviteru.

- Još jedna medalja za Srbiju na Svetskom prvenstvu u rvanju u Budimpešti! Čestitam Mihailu Kadžaji na osvojenoj bronzanoj medalji- navela je Brnabićeva. 

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Srpski rvač Viktor Nemeš osvojio je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Budimpešti u kategoriji do 77 kilograma.


To je druga bronza za Srbiju u istom danu, pošto je prethodno Mihail Kadžaja bio treći do 97 kilograma, a ukupno treća na prvenstvu posle srebra Davora Štefaneka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading