Evo koliko su novca dobile zlatne odbojkašice!

Autor:

Sport

26.10.2018

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One su to zaslužile! Odbojkašice Srbije popele su se na krov sveta, a Vlada naše zemlje donela je odluku da za to budu i novčano nagrađene.

RepublikaFoto: FIVB

- Za osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u odbojci koje je nedavno održano u Japanu, Vlada Srbije je dodelila novčane nagrade u odnosu od po 30.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti) članicama ženske seniorske reprezentacije Srbije. Isti iznos u dinarskoj protivvrednosti pripašće i njihovom treneru Zoranu Terziću - navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

To nije sve, i Paraolimpijac Borislava Perić-Ranković dobila je vrednu nagranu.

- Borislavi Perić-Ranković i njenom treneru Zlatku Kesleru dodeljene su novčane nagrade u iznosu od po 30.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti) za osvajanje zlatne medalje u Celju na Svetskom prvenstvu u paraolimpijskoj sportskoj disciplini stoni tenis koje je održano u oktobru ove godine u Sloveniji - jasna je poruka iz Vlade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading