Peruničić: U ovom trenutku su svi opasni za nas!

Autor:

Sport

24.10.2018

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometna reprezentacija Srbije remizirala je sa selekcijom Belgije na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020., a novi selektor "orlova" Nenad Peruničić nije zadovoljan osvojenim bodom, ali smatra da je velika želja i dalje pristuna u njegovom timu i da je samo treba kanalisati na pravi način.

RepublikaFoto: Starsport
Peruničić nije zadovoljan!

- U ovom trenutku su svi opasni za nas. Belgija je sjajna, energetski dobra ekipa i agresivna. Nisam zadovoljan bodom. Nismo loše stajali, ali bili smo brzopleti. Morali smo da improvizujemo jer smo iznenada ostali bez važnih igrača zbog povreda, ali neću da se osvrćem na to. Idemo dalje, novi smo. I dalje verujem u ono što radim i želim, puno novih stvari sada ima u reprezentaciji, previše informacija su dobili prethodnih dana, ali verujem da ćemo biti bolji. Prevelika želja je mač sa dve oštrice može da odvede i u loše, bili smo nervozni, iskomplikovali smo neke čiste stvari. Zadovoljan sam momcima i njihovom željom. Nema nervoze, idemo dalje- rekao je Nenad Peruničić.

Kapiten "orlova" smatra da je potrebno vremena da se novi tim uigra, kao i to da će u narednoj utakmici promeniti pristup.

- Ne možemo biti zadovoljni bodom, ali ima super stvari i puno dobrih, novih igrača. Čestitam im jer su prvi put u timu, a dobro su odigrali. Šta je tu je, probaćemo da izvučemo pouke- rekao je Nemanja Ilić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading