LOŠ START: Peruničićeva Srbija remizirala sa Belgijom!

Autor:

Sport

24.10.2018

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama u režiji srpskih rukometaša, sa ne tako srećnim krajem. Rukometna reprezentacija Srbije remizirala je sa Belgijom 27:27 (15:14)i osvojila samo bod u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

RepublikaFoto: Starsport
Remi "orlova" na startu kvalifikacija

Iako Belgija nije rukometna velesila, "orlovi" su se na čelu sa novim selektorom Nenadom Peruničićem ozbiljno namučili u punoj Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu i teškom mukom izbegli poraz s obzirom na to da su u poslednjih 10 minuta utakmice bili u konstantnom zaostatku.

Čak su i gubili četiri minuta pre kraja meča sa dva razlike, ali su nekako uspeli da se izvuku i spreče debakl i katastrofu. U znatno izmenjenom i podmlađenom sastavu Srbije najefikasniji je bio Lazar Kukić sa šest golova, a pratio ga je kapiten Nemanja Ilić sa pet. 

RepublikaFoto: Starsport

Naši rukometaši u nedelju igraju drugo kolo protiv Švajcarske u Cugu (13.15). U Grupi 2 nalazi se i Hrvatska, a dueli Srbije i susedne zemlje na programu su u aprilu naredne godine. Evropsko prvenstvo 2020. igra se u Austriji, Norveškoj i Švedskoj. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading