Evo gde će se boriti Habib i Mejveder!

Autor:

Sport

23.10.2018

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Habib Nurmagomedov će u ring sa Flojdom Mejvederom... Oba borca će zaraditi mnogo novca, a sada je poznato i gde bi borba mogla da se održi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Danas sam se sastao sa generalnim sekretarom Ruske bokserske federacije, Umarom Kremljevim i razgovarali smo o borbi sa Flojdom Mejvederom. Želja nam je da se borba održi na legendarnoj "Lužniki areni". Sigurni smo da bi meč privukao preko 100.000 navijača, i da ćemo postaviti svetski rekord za TV prenos. A najvažnije od svega je što bi mi moj otac bio u uglu, pošto mi za Moskvu ne treba viza. A sada pitanje za moje navijače: da li verujete u mene? Ili takođe mislite da će me razbiti u boksu? - napisao je Nurmagomedov na društvenim mrežama.

Habib je odličan borac, ali kolike su njegove šanse u boksu? Veliki broj MMA mečeva dobio je u parteru i ostaje da se vidi kako će se snaći kada se bude borio samo rukama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading