PRIJEM ZA ODBOJKAŠICE: Predsednik Vučić dobio zlatnu medalju uz moćnu poruku selektora Terzića

Autor:

Sport

22.10.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije popela se na krov sveta... Devojke su u Japanu stigle do zlatne medalje, a tim povodom organizovan je i prijem kod predsednika Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll

- On preživljava svaki naš poen, svaki naš meč. Zna šta se radi i šta se dešava i to nam znači mnogo više od novca. On nije samo predsednik, on je i naš najveći navijač - rekao je selektor Terzić.

Predsednik Vučić bio je oduševljen.

- Hvala Terziću... Ovo zlato ste vi iskovali, a ja sam samo radio svoj posao. Stavićemo je da svi vide kada dođu u posetu - rekao je Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll

On je nastavio u istom ritmu.

- Vaše pobede u Japanu su obradovale sve, celokupan narod. Kada ste pobedile, kada je počelo slavlje, ja sam se setio onog filma "Zlato za odvažne". I to zato što ništa tačnije ne postoji, zlato je namenjeno onima koji nikada ne odustaju. Hvala vam za znoj i trud, pokazale ste kako ide do cilja. Država će brzo ispuniti obaveze, mi vas molimo da narod još mnogo puta obradujete. Nadam se da ćete doneti zlato i sa Olimpijskih igara, pošto ste pokazale da znate da pobeđujete u Aziji. Ako ne bude zlato, mi ćemo uvek biti srećni zbog onoga što ste uradili - jasan je Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kapiten Maja Ognjenović zahvalila se u ime celog tima predsedniku Srbije na podršci i prijemu.

- Naš put do medalje zaista nije bio ni malo lak, ali smo izuzetno srećne i ponosne kada osvajamo medalje za našu državu i narod. Daćemo sve od sebe da tako bude i u budućnosti. Hvala vam na bezrezervnoj podršci, verujte da smo je osetile u svakom trenutku takmičenja i ona nam je puno značila - rekla je ona.

Ona je predsednicima Srbije i RS uručila poklone - odbojkaške lopte sa potpisima svih igračica i članova stručnog štaba, a od selektora Zorana Terzića predsednik Srbije dobio je zlatnu medalju sa Svetskog prvenstva u Japanu.

Za odbojkašice je organizovan i svečani doček (19.00), kako bi im se narod zahvalio na velikom uspehu i radosti koju su donele celoj Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (110)

Loading
Velizor

22.10.2018 15:17

Predsednik je svakako zasluzio ovaj poklon

Nina

22.10.2018 15:17

Predsednik Vucic je zasluzio ovu medalju....

Laki

22.10.2018 15:18

Predsednik Aleksandar Vucic je zasluzio ovu medalju....

sindarela

22.10.2018 15:20

Mnogi u Srbiji su prezivljavali taj mec kao i predsednik!