TERZIĆ NAKON ZLATA: Ovo je za sva vremena!

Autor:

Sport

21.10.2018

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije stigla je na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu nakon velikog uspeha i titule prvaka sveta u Japanu. Selektor naših dama Zoran Terzić nije krio zadovoljstvo.

RepublikaFoto: cev.lu
Zoran Terzić

- Svi smo zadovoljni kada se napravi ovakav rezultat. Ovo je zaista za sva vremena - započeo je Terzić.

Naravno, sada je glavna tema ono što nedostaje, a to je zlato na Olimpijskim igrama. Ipak, selektor ima vrlo jaku i emotivnu poruku.

- Pre prošlih Olimpijskih igara govorili smo kako nam bilo koja medalja na toj smotri nedostaje. Nakon Rija 2016. govorimo da nam fali još samo zlatna. To je naša zvezda vodilja i nešto što bih hteo da poručim mojim igračicama pred Tokio 2020. Mnogo je lepo kada si na vrhu, sedneš i uživaš. Ipak, posle nekog vremena to uživanje trebalo bi da te podstakne da razmišljaš - šta dalje? Da li imaš energiju? Šta te vuče da nastaviš da radiš ono što voliš? Vreme je da sednemo malo na tu stolicu na vrhu i uživamo neko vreme, ali onda da se zamislimo i odlučimo kako ćemo dalje, na koji način, da li imamo motiva, koliko... Kad sve to budemo rešili na pravi način e tada će stići i zlato sa Olimpijade - poslao je jasnu poruku selektor naših devojaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading