MARKES NAKON TITULE: Veliki šef je uživao!

Autor:

Sport

21.10.2018

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač Honde Mark Markes osvojio je sedmu titulu u Moto GP šampionatu. Odlični Španac je do laskavog priznanja došao pobedom na Velikoj nagradi Japana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mark Markes

Naravno, jasno je da Markesovoj sreći nema kraja nakon još jednog šampionskog pehara.

- Osećam se veoma, veoma dobro, veoma dobro. Već posle Aragona sam mogao da osetim da sam šampion, mogao sam da zamislim da bi to moglo da se dogodi ovde. Ali, prava stvar je kada iskoristiš prvu šansu. Možda ovo nije najbolja staza da pokušaš tako nešto, ali radio sam naporno celog vikenda. Pokušavao sam da pratim Dovija sve vreme, ali sam pomislio da je dobro da promenim taktiku i pokušam da kao u Tajlandu napadnem pre poslednjeg kruga jer sam osećao da imam 'ono nešto' više. Pritiskao sam i na kraju je on napravio grešku i žao mi je zbog toga jer on zaslužuje da bude na podijumu sa nama. Ali, "veliki šef" je uživao do maksimuma - rekao je nakon trke Mark Markes koji je objasnio da mu je direktor Honde pre trke rekao da očekuje titulu u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading