MAJA OGNJENOVIĆ: Hvala svima, mnogo smo ponosne!

Autor:

Sport

20.10.2018

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naše odbojkašice napravile su veliki uspeh osvojivši zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu. Iako prvi put nije učestvovala u velikom uspehu, ovog puta nije joj promaklo, dizačica naše selecije Maja Ognjenović oseća veliku radost, ali i ponos nakon ovog rezultata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maja Ognjenović

- Hvala svim našim navijačima širom sveta. Hvala na podršci nama i podršci odbojci. Čestitam i našim rivalkama iz tima Italije jer su se opasno borile do samog kraja i osvojile srebrnu medalju. Veoma smo srećne, veoma zadovoljne onime što smo postigle ove večeri i zaista smo mnogo, mnogo ponosne na zlatnu medalju - rekla je Ognjenovićeva.

I pored sve muke, Maja je odigrala zaista šampionski, pre svega u borbi za zlato kada je u najtežim trenucima podržavala svoje ugalvnom daleko mlađe koleginice, ne skidajući pritom osmeh sa lica. Pobednički mentalitet Ognjenovićeve, kojoj je ovo možda bio i poslednji meč u voljenom dresu, ono je što je vuklo ovaj fenomenalni tim do svetskog zlata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading