Predsednik Vučić čestitao odbojkašicama

Autor: Tanjug

Sport

20.10.2018

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskim odbojkašicama osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Japanu i istakao da je ponosan i zadivljen njihovom borbenošću.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

- Veličanstvena pobeda! Prvo svetsko zlato srpskih odbojkašica! Ponosan i zadivljen borbenošću i prikazanim znanjem i umećem na terenu, čestitam od srca! Hvala vam na svemu u ime Srbije i celokupnog našeg naroda! - napisao je Vučić na Tviteru.

Putem Tvitera oglasila se i premijerka Ana Brnabić.


- Srbija je šampion sveta! Hvala devojkama i stručnom štabu, nacija se ponosi vama! - napisala je Brnabićeva na Tviteru.

Ministar sporta Vanja Udovičić istakao je u svojoj čestitki da su srpske "šampionke postigle najveći uspeh za srpsku žensku odbojku, uspeh za ponos, poštovanje i pamćenje"


- Naše odbojkašice pokazale su još jednom da ogroman rad, velika želja, požrtvovanost, izuzetan timski duh i sloga uz individualni kvalitet jesu snaga i jedini put do reprezentativnih medalja. Vi ste primer i motiv i ponos za sve nas, hvala vam na svemu što ste doneli Srbiji ovim istorijskim uspehom srpskog sporta! Čestitam odbojkašicama, njihovom stručnom timu i Odbojkaškom savezu Srbije! Svaka čast! - istakao je u čestitki ministar Udovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (143)

Loading
Strahinja

20.10.2018 13:54

Svaka cast odbojkasicama. Mala smo zemlja ali sa velikim pobedama.

mira

20.10.2018 14:32

@Strahinja - Браво!!!

jasna

20.10.2018 14:33

@Strahinja - Ми смо спортска земља!

Kija

20.10.2018 13:56

Svaka cast zlatne devojke. Samo gurajte, najjace ste.