NAŠ GLAVNI ADUT ZA ZLATO - TIJANA BOŠKOVIĆ

Autor:

Sport

19.10.2018

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostao je još samo jedan korak do sna... Odbojkašice Srbije su u finalu Svetskog prvenstva. Čeka nas duel sa Italijom, a u centru pažnje biće Tijana Bošković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Tijana Bošković je tokom celog turnira pokazala da može mnogo. Ona je u ovom trenutku možda i najbolja odbojkašica na svetu. Upravo će Tijana biti glavni adut naše selekcije u finalu SP.

- Ja stvarno više ne znam šta da kažem za Tiću. U odbojkaškom svetu je dovoljno samo reći njeno ime i prezime – Tijana Bošković. Rekla sam vam pre neki dan – ona pa 10 mesta prazno. Istina, opterećena je, ali ima sjajnu realizaciju. Ona je korektor koji ume da igra. Nikada nisam volela statistiku, ali eto čujem da ima 53 odsto uspešnosti. Znate li vi šta to znači? Sa 33 odsto uspešnosti si odličan. A sa 53 odsto je kao da nema bloka. Eto, tako bih to objasnila. Neverovatno je šta ta devojka radi. Ona je blago našeg sporta - rekla je legendarna odbojkašica Vesna Đurišić za "Mozzartsport".

Finale je na programu u nedelju (12.40), a kakav god da bude ishod naše devojke su već pokazale mnogo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading