PRILIKA ZA REVANŠ: Odbojkašice protiv Holandije u polufinalu SP!

Autor:

Sport

16.10.2018

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naše odbojkašice u polufinalu Svetskog prvenstva u Japanu igraće protiv selekcije Holandije koja je poražena u odlučujućem meču o plasmanu pred završnu fazu. Bilo je 3:1 u setovima (23:25, 25:13, 25:18, 25:17), a naše devojke će imati priliku da se revanširaju Holanđankama za poraz u drugoj rundi ovogodišnjeg takmičenja.

Tijana Bošković

Posle prvog seta delovalo je da bi Holanđanke mogle da pošalju Kineskinje na reprezentaciju Srbije, ali je možda i prvi favorit na ovom turniru počeo da igra mnogo bolje i već u drugom setu stavio do znanja ko će voditi glavnu reč do kraja susreta.

Posebno su dobro odigrali srednji blokeri Kine, tako da Holandija praktično nije imala previše šansi na ovom meču.

Možemo da kažemo da je Srbija na papiru dobila lakšeg protivnika, iako su izabranice Zorana Terzića poražene na poslednja dva meča od Holanđanki. Međutim, ni na jednom od ta dva meča naš tim nije bio kompletan. BrankicaMihajlović je nedostajala u Roterdamu, a Tijana Bošković u sudaru na šampionatu.

Sudar između Srbije i Holandije biće ujedno i repriza finala Evropskog prvenstva. U drugom polufinalu Kina igra protiv Italije. Oba polufinala su na programu u petak, a termini su od 6.40 i 9.10 časova. Za sada nije poznato kako će ti termini biti raspoređeni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading