Habib žali što još nije TUKAO Konora

Autor:

Sport

11.10.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Habib Nurmagomedov je pre nekoliko dana prebio Konora Mekgregora... Posle meča koji je podigao svet sporta na noge, Rus je otkrio zbog čega žali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Pristupili smo borbi iz drugačijeg ugla, za njega je to bio meč, a  za mene rat! Ratovao sam za domovinu, religiju, nisam dao nikoga da vređa! A ono što se dogodilo posle borbe, to je poruka drugima da paze šta pričaju! Ne žalim ni za čim, opet bih preskočio ogradu! Mada, možda bih nastavio borbu još malo, da ga bijem i bijem i bijem... Ali i ovako je dobro pošto je molio za milost - rekao je Habib za ruski "Komersant".

On je dodao i da ga ne brine kazna.

- Njegov ugao mi je stalno neštop dobacivao, nisam mogao da čujem od paklene buke, ali sam im čitao sa usana da mi vređaju religiji i narod. Zato sam i reagovao i opet ću. Nisu mi oduzeli šampionski pojas, on je sa mnom, dobiću suspenziju za Nevadu, a i kazna će biti oko 250-300.000 dolara. Verujete mi, onaj skok je koštao 20 miliona dolara - zaključio je Habib.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading