IRAC MORAO DA PREDA MEČ DA GA RIVAL NE BI UDAVIO U OKTAGONU: HABIB UBIO BOGA U MEKGREGORU, PUTIN PRVI ČESTITAO!

Autor:

Sport

08.10.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći MMA spektakl svih vremena, u kojem su Habib Nurmagomedov (30) i Konor Mekgregor (30) udarili jedan na drugog u oktagonu postavljenom pred 20.000 bogataša u Las Vegasu, dugo će se prepričavati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Habib Nurmagomedov

Rus je udarao Irca sve dok ovaj nije predao meč u četvrtoj rundi, kada je bio gotovo udavljen. Tog trenutka je Nurmagomedov osvojio pojas šampiona sveta u UFC kategoriji do 70 kilograma. Međutim, to Habibu kao da nije bilo dovoljno. Čim je sudija označio kraj meča preskočio je ogradu i krenuo da lema i članove Mekgregorovog tima!

RUS SE IZVINIO

Posle svega borac iz Republike Dagestan pokušao je da se opravda:

- Ovo nije moja najbolja strana. Nije mi jasno kako ljudi ne mogu da razumeju zašto sam tako reagovao i preskočio kavez. Mekgregor je govorio loše o mojoj religiji, mojoj zemlji, mom ocu. To ne smem da dozvolim!

Zbog incidenata posle meča tri člana Nurmagomedovog tima su uhapšena, pa puštena iz zatvora.

- Habib je odrastao u kavezu u nekoj zabiti u Rusiji. Kaže da je kao dete vežbao sa mladunčetom mrkog medveda. Da li je to vama normalno? Ponudio sam ga viskijem, ali mala sisica ne pije alkohol jer mu vera zabranjuje. Vratiću ga tamo odakle je došao - oštar je bio Konor pre meča u prozivkama na račun Dagestanca koji je muslimanske veroispovesti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mekgregor sa Vladimirom Putinom

POZIV OD PREDSEDNIKA

Nurmagomedov je dominirao sve vreme borbe u Las Vegasu i ušao u istoriju MMA sporta kao čovek koji je stigao do 27 pobeda u isto toliko mečeva, dok Mekgregor sada ima skor 21-4. Habib je posle borbe u Gradu greha ponosno izjavio da mu je čestitao predsednik Rusije.

- Putin me je zvao i rekao mi da je ponosan na mene. Na Svetskom prvenstvu u fudbalu Mekregor se hvalio slikom sa mojim predsednikom, ali Putin je mene zvao i čestitao mi. To mi mnogo znači, ova pobeda je za njega - istakao je nepobedivi šampion.

Interesantno je da Mekgregor dobio 45 miliona evra iako je izgubio meč, dok suma koju je inkasirao Rus nije poznata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading