PIPERSKI: Vrhunski uslovi u Rusiji, cilj medalja na EP 2019.

Autor:

Sport

05.10.2018

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener bokserske selekcije Srbije Milan Piperski izjavio je da ekipa ima vrhunske uslove na zajedničkim pripremama sa Rusima u Moskvi i poručio da je cilj da se osvoji medalja na šampionatu Evrope 2019. godine.

RepublikaFoto: Promo foto
Bokseri Srbije

- Realizacijom ovog projketa, prvog ovakve vrste za naše boksere i trenere, dobili smo adekvatne uslove za vrhunsko bavljenje ovom plemenitom veštinom. Cilj je da Srbija ponovo postane jaka sredina u kojoj će mladi u punoj meri i sa savremenom metodologijom rada i priprema iznedriti nove šampione, a nama je cilj da već u 2019. imamo evropsku medalju - izjavio je Piperski.


Prema njegovim rečima, doček u Rusiji je bratski i svi se osećaju kao kod kuće.

- Pružili su nam vrhunske uslove za trening, sportsko-medicinsko i motoričko testiranje, a za nas trenere poseban značaj ima predavanje, odnosno seminar prvo trenera Bokerske federacije Rusije Eduarda Kravcova iz oblasti boksa i o novom pristupu treninzima, načinu psihološke pripreme boksera i rada sa bokserima. Puno toga smo naučili i verujem da će sve ovo doprineti rezultatskom progresu u budućnosti i realizaciji ciljeva koje smo postavili, a oni su uvek veliki i ne skromni, jer mi smo sportska nacija koja priznaje samo pobedu - rekao je Piperski.

Bokseri Srbije naredne nedelje učestvovaće na međunarodnom turniru A kategorije “Memorijal V. Liventsev” u Minsku, gde će odmeriti snage sa takmičarima iz oko 20 zemalja , najvećim delom iz nekadašnjeg ŠSR-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading