MEKGREGORA POBEDA DELI OD 100 MILIONA!

Autor:

Sport

05.10.2018

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irski UFC borac Konor Mekgregor boriće se protiv Habiba Nurmagomedova za titulu šampiona u tom sportu. Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti jeste cifra koju bi pobednik mogao da zaradi, a onda doseže do gotovo 100 miliona evropskih novčanica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konor Mekgregor

Procene su da bi, ukoliko gledanost bude velika, a očekuje se nekoliko miliona gledalaca koji će platiti direktan prenos, zaraditi oko 100 miliona dolara. Njegov protivnik iako aktuelni šampion u UFC-ovoj lakoj kategoriji verovatno ne može da računa ni na polovinu sume svog protivnika. Razloga za to je puno, ali pre svega je tu ogromna popularnost Makgregora, da ne ulazimo u ostale detalje. Irac je ubedljivo najisplatljiviji (ako može tako da se kaže) borac u istoriji UFC-a i kao takav je pakleno skup.

Da podsetimo, UFC br. 229 se održava u noći između subote i nedelje u Las Vegasu, a meč između Makgergora i Nurmagomedova se očekuje u ranim jutarnjim časovima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading