LORENCO: Bilo je zastrašujuće, nisam siguran da li ću voziti!

Autor:

Sport

05.10.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač Dukatija Horhe Lorenco nakon drugog treninga doživeo je pad i povredu pa nije siguran da li će učestvovati u trci za Veliku nagradu Tajlanda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Horhe Lorenco

- Da me sada pitate, rekao bih ne. Zbog prethodne fakture, povreda je sada lošije, nije ništa slomljeno, ali osećam veći bol. Pored toga, zadobio sam povrede levog zgloba i desnog članka i ne mogu da stanem nogu. Zbog toga bih sada rekao ne, ali ne želim da brzam, sačekaću da vidim kako ću se osećati ujutro - istakao je Lorenco.

Petostruki svetski šampion istakao je i da je imao sreće što nije zadobio teže povrede u zastrašujućem udesu.


- Bilo je zastrašujuće, bio sam uplašen. Uplašio sam se za svoje stopalo jer me je mnogo bolelo. Pao sam na leđa i na stopalo, mnogo sam se okretao. Desno stopalo me je mnogo bolelo, ali sam potom shvatio da se stanje nije pogoršalo. Zbog toga sam srećan - naglasio je Lorenco.
RepublikaFoto: instagram.com/marcmarquez93
Moto GP

Lorenco je otkrio da je uzrok za njegov pad bio mehanički problem, dok je tim menadžer Davide Tardoci istakao da nije u pitanju bila greška španskog motocikliste. Tardoci, međutim, nije želeo da otkrije tačan uzrok, ali je rekao da je istraga u toku i da se u timu ne brinu da bi moglo da se ponovi.


- Mogao sam da imam više sreće, ali i da imam manje. Pokušavamo da budemo pozitivni. Možda postoji mala šansa da bih mogao da vozim. Ako ne, definitivno ću pokušati u Japanu, mislim da ću tada biti bolje nego kada sam došao ovde - istakao je španski motociklista.

Akcija u Buriramu se nastavlja u subotu u 4 časa, uz direktan prenos na Sport Klubu 3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading