USIJANJE PRED BORBU VEKA: Mekgregor kasnio 26 minuta, PA VREĐAO HABIBA!

Autor: Tanjug

Sport

05.10.2018

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravljena je vruća uvertira za "UFC borbu veka" između Konora Mekgregora i Habiba Nurmagomedova zbog prozivki Irca i to posle kašnjenja od pola sata na konferenciju za medije u Las Vegasu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mekgregor kasnio na sučeljavanje!

Ruski borac, šampion MMA u lakoj kategoriji sa svih 26 pobeda - što je rekord, nije želeo da sačeka dolazak kontroverznog Mekgregora, već ga je kritikovao zbog nepoštovanja.

- Došao sam na vreme, zašto bih ga čekao? Ovo je više nego lično, a odgovore na pitanja dobićemo u borbi. Ovo je više od borbe za pojas- rekao je Nurmagomedov, nakon što je odbio da se odloži razgovor sa novinarima.

Mekgregor, koji se vraća u oktagon posle skoro dve godine, uputio je uvrede na račun protivnika.

- Pokušao sam da stignem na vreme, ali je bila velika gužva. Ne znam gde je otišla mala budala, bolje bi mu bilo da pobegne- rekao je Mekgregor.

RepublikaFoto: pixabay.com


Obojica su ranije rekla da se neće rukovati posle borbe zbog svih dešavanja u prošlosti, pre svih incidenta u aprilu kada Mekgregor pogodio tvrdim predmetom Habibovog prijatelja Artema Lobova.

Najveća UFC borba svih vremena zakazana je za nedelju u Las Vegasu od šest sati po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading