PODRAŠĆANIN NAKON PORAZA: Igrali su kasno sinoć, a danas kao da im je prva utakmica - ko zna šta rade!

Autor:

Sport

30.09.2018

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bloker naše odbojkaške reprezentacije Marko Podraščanin dao je zanimljivu izjavu nakon poraza u borbi za bronzu na Svetskom prvenstvu u Italiji i Bugarskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Podraščanin

-  Borili smo se kao lavovi, stvarno sam ponosan na sve igrače. Pokazali smo da smo ekipa, svi koji su ušli sa klupe su doprineli da igramo bolje. Nije mala stvar biti četvrti na svetu, ali ostaje gorak ukus - rekao je Podraščanin posle utakmice u Torinu.

Odbojkaška reprezentacija Srbije ostala je bez medalje na Svetskom prvenstvu pošto je u utakmici za treće mesto izgubila od selekcije SAD sa 3:1 u setovima.

- Krivo mi je jer je za nas nekoliko ovo poslednje Svetsko prvenstvo za reprezentaciju. Hteli su neki od nas da se oproste sa medaljom i dali smo sve od sebe - naveo je srednji bloker srpskog tima i dodao:

 Oni su igrali do kasno sinoć pet setova, a sada kao da im je prva utakmica na prvenstvu. Stvarno neverovatno. Ali, to je Amerika, to je njihov sistem, ko zna šta rade - kazao je Podraščanin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading