FRKA NAKON TRKE FORMULE 1 - Direktor Mercedesa: Dogovor je bio da Botas pusti Hamiltona!

Autor:

Sport

30.09.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka za Veliku nagradu Rusije podigla je veliku prašinu u Formuli 1 nakon što je klupski kolega Valteri Botas pobedu preustio Luisu Hamiltonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Hamilton

Direktor Mercedesa imao je opravdanje nakon što je Botas dopustio Britancu da ga pretekne kako bi zadržao prvu poziciju i približio se osvajanju titule.

- Svi smo trkači u duši i sve što volimo da vidimo na stazi je trkanje, da pobedi najbrži. Mi smo i gomila racionalnih momaka, jutros smo razgovarali o mnogim stvarima, ali sve je bilo drugačije u trci. To se danas dogodilo. Trebalo bi da budemo presrećni zbog prva dva mesta i u suštini jesmo, ali na štetu Valterija. To je trebalo da bude njegova pobeda, a mi smo to promenili - rekao je Volf i dodao:

- To nije lako za vozače, nije lako ni za tim. Ali, to je surova realnost, jer u jednom takvom danu možete da uvećate prednost za nekoliko bodova u šampionatu, koji je ponekad težak. Ponekad to morate da uradite, a mi smo to danas učinili - naveo je Volf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading