GRBIĆ: Zaslužena pobeda Brazila!

Autor:

Sport

29.09.2018

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor naših odbojkaša Nikola Grbić svestan je da su Brazilci bili bolji rival na meču polufinale Svetskog prvenstva te zasluženo prošli u borbu za zlatnu medalju.

RepublikaFoto: Public/Srđan Stevanović
Nikola Grbić

- Sve što su igrali do sada nije bilo ni blizu ovog večeras. Igrali su 3:2 sa Francuskom, pa su izgubili od Holandije, gubili su 2:0 od Rusije gde su praktično bili eliminisani... Večeras su zaista imali veoma jaku utakmicu, mislim da su apsolutno zasluženo pobedili - rekao je Grbić nakon meča i nastavio:

- Moji momci nisu odigrali loše, detalji su rešili utakmicu u sva tri seta, u smislu da je kvalitet njihove odbojke presudio. U prvom setu su napravili tri-četiri asa, na početku su napravili taj 'gep' koji nismo uspeli do kraja da okrenemo. U drugom setu smo igrali egal dok nas nisu tri puta zaredom izblokirali jedan na jedan. Sve je bio njihov kvalitet, nije ništa tu bilo da smo mi nešto grešili ili da smo kao protiv Poljske imali osam servis grešaka... Odigrali su večeras najbolju utakmicu i mislim da su zasluženo pobedili - dodao je selektor "orlova".


Srbija će se sutra boriti za treće mesto na šampionatu sa poraženim timom iz drugog polufinala u kojem se sastaju SAD i Poljska.

- Nama ostaje sutra da izađemo na teren sa željom da osvojimo medalju jer bi to bila kruna jednog jako dobrog Svetskog prvenstva koje smo do sada odigrali - rekao je Grbić.


Utakmica za treće mesto na programu je u nedelju od 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading