ATANASIJEVIĆ NAKON PORAZA: Nismo odigrali kako znamo!

Autor:

Sport

29.09.2018

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacija naše države poražena je u polufinalu Svetskog prvenstva od Brazila. Korektor Srbije Aleksandar Atanasijević svestan je loše igre svoje selecije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojkaši Srbije

Korektor "orlova" je bio iskren posle poraza.

- Mislim da je pre svega naša igra bila loša. Nije dobro izgubiti od ekipe koja je bukvalno celu utakmicu odigrala bez korektora. Njihova dva primača su odigrala odličan meč, a mi smo krivi, nismo odigrali kako znamo. Došle su na naplatu one dve utakmice prtotiv Poljske koje smo odigrali katastrofalno. Protiv Brazila je bila još jedna loša partija, ali ne možemo da razmišljamo više o njoj - istakao je Atanasijević.

RepublikaFoto: instagram.com/atanasijevic.aleksandar
Aleksandar Atanasijević

On je dodao da ekipa mora uzdignute glave da izađe u nedelju na teren i pokuša da osvoji medalju.

- Moramo da se koncentrišemo na meč u kojem ćemo se boriti za bronzu. Da probamo da osvojimo medalju. Po mom mišljenju, taj duel će biti dosta teži nego što je bio ovaj protiv Brazila. Videli smo da nam Poljska ne leži, a od Amerikanaca smo izgubili u prvom kolu u Bariju. Sigurno je da nećemo biti favoriti u tom meču, ali moramo da budemo na visini zadatka i odigramo najbolje što možemo. Samo tako možemo da osvojimo medalju - zaključio je Atanasijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading