REČ LEGENDE: Vanja Grbić pred Brazil: Bićemo "napaljeni" kao niko

Autor:

Sport

29.09.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za polufinale... Odbojkaši Srbije stigli su do borbe za medalju na Svetskom prvenstvu. Naš naredni protivnik je Brazil (17.00) a očekivanja pred ovaj meč izneo je naš legendarni as Vladimir Grbić.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

- Brazil je ekipa koju sam najmanje želeo da igramo s njima. To je ekipa koja nam najmanje leži. Imaju isti mentalitet kao mi. Poseduju izuzetne fizičke predispozicije. Aktuelni su olimpijski šampioni - rekao je Grbić za "O2 TV".

On je nastavio u istom ritmu.

- Mislim da nam ova dva "šamara" od Poljske, nakon velikih pobeda, pomažu da se vratimo u realnost. Možda je i to dobro, da se uhvatimo na pravi način s njima. Ne sumnjam apsolutno u momke jer znam da će biti "napaljeni" kao niko. Oni igraju na inspiraciju, igraju kao jedan, jedino tako i mogu da igraju. Mislim da imamo jako dobre šanse - zaključio je Grbić.

Srbija je tokom celog Svetskog prvenstva pokazala da može. U sportu je i sreća važan faktor, a selektor Nikola Grbić je uspeo da iz momaka izvuče maksimum. Pala je Rusija, pala je Italija, pala je i Francuska, pa što ne bi i Brazil?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading