MI SMO KAZNENA EKSPEDICIJA!

Sport

28.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pazi, Grbićeva kaznena ekspedicija gazi! Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić posle pobede nad Italijom 3:0 (po setovima 25:15, 25:20, 25:18) u Torinu na utakmici Svetskog prvenstva nije krio zadovoljstvo.

Grbić zadovoljan!

Naša selekcija je deklasirala Azure maksimalnim rezultatom, a da se nađe među četiri najbolje ekipe na planeti i uđe u borbu za jednu od medalja, potrebno joj je bilo da sinoć protiv Poljske uzme barem jedan set.

STRAŠAN POSAO

Posle demoliranja domaćina u tri seta, Grbić je očekivano nahvalio svoju četu, koja deli lekcije kome stigne.

- Šta reći posle ovakve utakmice? Momci su odradili fenomenalan posao, eliminisali su i umirili protivnika odbranom. Igrati protiv ekipe koja se tako brani kao što smo mi to radili oduzima veliku snagu. Rezultat je pravi pokazatelj odnosa snage na terenu - poručio je selektor.

DOMINANTNA IGRA

Pored sjajnog rezultata, Srbija je protiv Italije prikazala i izvanrednu igru, a naši momci su dobar utisak ostavili i u pobedama nad Rusijom i Francuskom.

- Takva naša igra i odličan blok stvara veliki pritisak na protivničkog tehničara jer ne zna na koga da diže loptu, pošto su momci sve to stizali u defanzivi. Protivnika smo odbranama presekli u njihovom pokretu i naletu da pokušaju da nas stignu. Svaka čast momcima, u jednom dahu su odigrali od početka do kraja - rekao je Grbić, a potom ponosno dodao:

- Idemo korak po korak, kao kaznena ekspedicija smo i suprotstavićemo se svakom ko nam dođe na putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading