(VIDEO) BORKOVIĆ NAKON INCIDENTA: Psovao mi je porodicu, nasrtali su na trudnu suprugu, cela sezona za koju sam se borio je uništena!

Autor:

Sport

25.09.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji automobilista Dušan Borković otkrio je sve detalj incidenta koji se desio na trci u Monci. Nakon što mu je Bendžamin Lesens nesportskim potezom uleteo u krivini i isterao ga sa staze Borković je svestan da su šanse za titulu svedene na minimum.

RepublikaFoto: Promo
Dušan Borković

-  Ne znam da li mu je neko rekao da me izgura sa staze, da li mu je neko platio. Uništio mi je ovim potezom sve šanse za titulu i celu godinu u kojoj sam se borio. Ne želim da izigravam žrtvu ili nekog plačljivka, iskren sam čovek, naljutio sam se. Otišao sam do njegovog tima i pitao ko mu je rekao da uradi ovako nešto, takođe sam poručio da želim sa njim (Askonom) da pričam nakon trke - započinje Borković priču i nastavlja:

 

 

- Otišao sam sam, nisam zvao nikoga da krene sa mnom. Došao sam do boksa i ušao u kamion. Tamo je bilo mnogo njegovih ljudi iz tima. Jesam mu rekao neke ružne reči, priznajem. Nisam mogao da verujem da je došao da vozi trku i da izbaci čoveka koji je bio prvi u generalnom plasmanu. Počeo je čak i da plače. U povratku, naleteo sam na njegove navijače, na koje pre toga nisam ni obraćao pažnju. Nisam se obazirao na njihova dobacivanja, ali sam bio ljut. Bukvalno sa suzama u očima, jer nisam verovao da sam na ovakav način bukvalno izgubio titulu. Čuo sam iza leđa da me Askon poziva. Prišao sam mu i čestitao mu sa rečima da je uradio pravu stvar. Ipak, on je nastavio da provocira - Kakav dobar posao, zašto me udaraš? - rekao je Askon. Međutim, oni su se bunili kada je mom automobilu pukla guma i u tom zanosu (kada autu pri 200 na sat pukne guma svakako da je teže kontrolisati ga) sam ga navodno zakačio. Psovao mi je majku, nazivao me pogrdnim imenima - otrikva Borković.

RepublikaFoto: ST/KK
Dušan Borković

Ipak, incident se tu nije završio.

- Prišao sam do njega i pitao ga koji je njegov problem. Odgurnuo me je, a osetio sam i da me je neko rancem zakačio po leđima. Udario sam jednog od njih, neću da lažem. Na snimku se ne vidi cela situacija, već samo kraj incidenta na kome ja nekoga udaram u odbrani. Sa druge strane neko vuče Andreanu (Dušanova trudna supruga) za haljinu, ona vrišti... Ne želim da me neko sažaljeva, ali sam bio sam sa njom i još jednom devojkom pored 30 muškaraca - rekao je naš vozač.

 

 

Italijanska policija ispitala je sve aktere ovog događaja i utvrdila da Borković nije inicirao sukob, ali organizacija TCR Evropa nije uzela u obzir ovu činjenicu kada je kaznila našeg vozača oduzimanjem bodova. Sa druge strane Askona je ostao nekažnjen. Tim Dušana Borkovića doneo je odluku da će se podneti žalbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading